Svar på kommentar!

Moa A om Ridturen ♥:
Naaw, sööt polle!
Är det din egen?

SVAR: Tack! Ja det är min egen sötnos ♥

// Frida

Ridturen ♥

Heej!
Jag och Emilia red idag hos mig. Jag på Lady och hon på Siskin. Gick jättebra. Vi red på volten eftersom det är för halt på banan. Vi travade över bommar. Lady var ju lite het men annars gick det bra. Men härligt var det! :D Vi typ pratade på hela tiden och var våra egna ridlärare. Haha.... :D Som sagt en helt amazing ridtur. Måste ju träna stenhårt  för att kunna anmäla mig till en tävling. Så i helgen åker vi nog till ridhuset och tränar dressyr och hoppning! ♥
Ska göra nån jobbig läxa nu...

Byee! ♥// FridaYou in my ♥

Heej!
Idag har vi varit i skolan det var ju som vanligt. Emilia följde med mig hem idag. Skit kul! ♥ Vi har alldeles nyss gjort nån jobbig läxa som ska in imorrn. Just nu sitter Emilia och gör matte. Tråkigt eller vad? När hon är klar ska vi rida. Ska bli suuuper kul! :D Emilia har ju inte ridit här på ett långt tag. Jag ska nog klippa manen och kanske luggen på Lady idag.  Den börjar bli riktigt tjock. Tror nog att jag ska longera henne. Vi ska ivarjefall rida Sikin ♥ Och mocka! :)
Kanske kommer ett videoinlägg idag ♥
Byee! ♥// Ponnygold

gottis :D

MMMM.... Sitter här och äter gott! Tjockt eller vad?
MUMS ♥
Tittar på tv och tänker kanske beställa lite kläder vanliga eller ridkläder. Måste ju köpa lite tävlingskläder! :D

Byee!♥// FridaGött ♥

Jag är inget utan mina hästar! ♥

Heej!
Bloggar om min dag. Dagen har varit allmänt kul. Varit i skolan. Läraren som vi skulle ha var sjuk så vi fick en annan. Vi hade jumpa idag och den var ju rolig. :P Dans som jag gillar.
Efter skolan red jag på Siskin ♥ Det var skit kul. Har ju inte ridit på as länge. Men idag satte jag igång. Så nu kommer jag att föröka rida så ofta som möjligt :D Jag red på mittvolten och gjorde lite olika övningar. Hoppade lite smått som såklart var as Roligt och Siskin var ju hyr pigg som helst. Så det var ju det roligaste som hänt idag en så länge. Älskar min lilla skrutta ♥ Matat hästarna har jag också gjort så de är klara.
Imorrn ska jag nog föröka hinna rida mina två älsklingar.

Har ni nått önske inlägg eller så? OM ni har det Kommenter! ♥

Byee!♥// Frida

 

bebis ♥

Sorry ♥

Hejj!♥
Det har varit dålig uppdatering ffrån mig i helgen. men i lördags till söndag så sov Frida hos mig. Kul som vanligt. Men på söndagen så åkte hon hem. Då efter en liten stund fråga min mamma mig om jag ville följa med till INGELSTA och såklart man vill det. Men köpte typ inget för behöver inte något. men frider ju på söndagar så blev att åka rida. men red igen så första passet kl 16.30 så red jag min prinsessa WINNIE gick super bra. Men min vanliga lektion är 18.30 och fick rida Heribe gick ocksåbra. Men han håller på med sitt huvud mer än förut. Så det va lite jobbigt. Men idag då så var man i skolan vårna lärare som vi brukar ha på måndagar var sjuk så fick en annan. Så vi typ jobbade matte och sånt. Men hare BÄST!
Byee!//Emilia♥

Min helg :D

På fredagen så var ja på fritidsgården. Det var ju kul som vanligt! :D I Lördags så sov ju jag hos Emilia. Blev ju flummigt såklart! Haha.. Vi var med massa grymt kul folk! <3 Älskade människor helt klart... ;)
Åkte även skidor i backen på lördagen. Riktigt härligt! Idag så var jag med Emilia en stund och sen så åkte jag till backen. Det var inte så många kompisar där så jag åkte med Evelina. Vi hade ganska kul! Vi bytte skidor med varandra så vi hade en egen skida och en skida som var den andras! Haha... Jag ramlade inte men det gjorde Evelina... :D Liften stannade typ hela tiden så det var skit jobbigt men som tur var så satt jag aldrig i liften när det hände. Jag railade och det gick bra! I liftkön gjorde jag ett jätte snyggt snöhjärta av en snöboll! Den blev jätte fin. Kommer ett kort på den snart! :)  
Dörrarna till min ``walk in closet ´´ sattes upp nu i helgen och det blev ju skiit snyggt! Så nu slipper man se mina kläder när man går upp för trappen. Men det saknas en lampa så det är lite mörkt!
Imorrn Kommer jag nog rida efter skolan!

Kommentera?

Byee!// FridaFin bild ellerhur??

Underbar dag


♥♥Hejj♥
NU tycker vi att ni blivit dåliga på att komentera!? Men dagen iallafall hjar vart allmänt rolig. Och Frida sover över. Så blir nog en bra kväll. Men idag var jag först på floda friskola för det var typ informatinons sak!? Men efter det så blev det att åka till spökbacken och åka med lite trevligt folk. Men just nu så sitter vi och kollar på tv. Kommer nog komma lite inlägg senare idag och så. Men vi ska försöka att sätta in våran header om det går. Men annars hoppas jag att det finns någon snäll där ute som kan hjälpa oss? Men ha det BÄST.
KRAM//Ponnygold♥

Love me now or love me forever? ♥

Heej!♥
Man har ju varit med Emilia och massa annat gött folk på fg! <3 Där var det Musik tema så vi spelade på Elgitarr, Vanlig gitarr och bongotrumma! :D Vi var ju bäst på det... NOT. Men en av mina killkompisar var ju GRYM! Haha.. han var ju skit duktig. satt och lyssnade på han jätte länge! :D Sen dansade man med Julia till ``vart jag mig i världen vänder´´ Vi var ju bäst! hihi.. älskade ju dansen och sången! <3
Imorr blir det att sova över hos Emilia! Tagga tagga! :D Sen kanske jag ska till backen oxså! Mamma och Pappa ska nog sätta på dörrarana till min walk in closet (stav) Kommer nog att va med mina kära folk! Haha

Byee!♥// Frida Älskade ♥

okay, tell me more!?

Hejj♥
Kom precis hem. Har varit i stan och var där sen vi slutade. På fredagar så slutar vi kl 13 fett soooft! Men idag i skolan så gjorde vi inte specielt roligt. Men ikväll blir det att va med massor av UNDERBART folk! Har inte något allmänt kul om att blogga om. Tror att Frida kommer lägga in ett inlägg lite senare. Men har BÄST! ♥
//Emilia♥


Hööks! :D

Höökstidningen har kommit läser i den nu! :DDDByee!// Frida

skratt! ♥

Heej!
Idag var det skridskodag. Jag, Agnes, Alice och Julia ville inte åka men vi blev tvingade! :/ Ja, Julia och Alice hade skit flumm! ♥ Vi skrattade as mycket. Sen körde vi  Herre på teppan mot killarna. Jag tror att min jacka blev lite större! Men jag hamnade aldrig på marken. Såklart vann tjejerna. Vi är ju bäst! Jag höll på att frysa ihjäl! Ikväll ska jag kanske rida! Längtar! ♥

Byee! ♥// Frida

wherever I go, I know that YOU are with me! ♥

Hejj! ♥
Idag har jag inte gjort något. Vart hemme för jag är sjuk tyvär. Men är nog frisk imorgon. Nu tycker jag att ni kan länka oss på ERA bloggar och så klart följa oss & komentera. Idagså skulle våran header kommit upp men eftersom jag är sjuk så kunde vi inte göra klart den. :(
Men har inte så mycket att säga eftersom jag inte gjort något idag! ;)
Puss♥//Emilia


Skidor! ♥

Jag och Emilia har varit i backen och åkt skidor! Emilia åkte in i ett nät! haha... Hon är ju bäst! ♥ Där åkte vi med massa randoms! :D Hade ju en awsome kväll.... som vanligt när man är i backen! :) Ja railade och åkte slalom/störtlopp! HÄRLIGT!  Cuba cola... haha! Det var en kille som körde in i mig jag visste inte vem det var. Men jag ramlade inte! :DD Det gjorde bara han. Hihi!

Imorrn taggar jag och Emilia att sitta på bänken... istället för att åka skridskor! Längtar inte! 
Nu går jag och duschar.

Byee! ♥// FridaBild ifrån Vemdalen förra året! ♥ Vill dit igen! :)

Frågestund!

Kör nu frågestind på bloggen! Kommentera vad du vill ha svar på! svara på allt kanske i ett videoinlägg eller inlägg! :D

Byee! ♥// Frida

P.S om det blir ett videoinlägg så är det båda som svarar!

♥ :D

Älskar er! och ni vet vad jag menar med er. Ni betyder så mycket. TACK för att ni finns. vet inte vad jag skulle göra utan er! FEJA forever baby! ♥ mina änglar.... Hoppas att ni vet hur mycket ni betyder!??
Samtalet gick bra. Allt stämmde. Yees!
Ska till backen sen! Åka med mina älsklingar! Längtar ♥

Imorrn skridskodag. Inte kul! :/ Ska nog försöka hinna med att rida! KANSKE med Emilia isåfall! Och då kommmer det bilder till bloggen!

Har ni några önskemål om vad ni vill läsa om på bloggen eller så?

Kommentera! :D

Byee! ♥// FridaEn av mina katter! ♥

Ni betyder mest! <3

Hejj! :)
Idag var jag i skolan. Hade typ några lektioner men på rasterna så var det bara flumm med min ekoregos! Älskar er för mycket! Men just nu sitter jag och kollar på Big time rush!? Faktiskt rätt bra! Men annars händer nog det inte så mycket. Ska nog till spökbacken ikväll! Och åka med FEJA som står av Frida, Emilia, Julia och Alice! Men om dom inte kommer åker jag nog med Agnes. Kolla in hennes blogg: www.agnesskoogh.blogg.se . Ni kan ju annars kolla våra länkar! ;)

Byee! ♥// Emilia

Ni betyder mest FEJA ♥

Heej! :D

Heej! ♥
Kom nyss hem ifrån  skolan. Var ju som vanligt. Emilia och Julia bråkade om halstabletter! Riktigt farrligt! HAHA..
Varit lite med hästarna och så. Snart ska man på samtal. Längtar inte! :/

Sommar snart eller? ♥
Kommer ett längre inlägg sen! :D

Byee! ♥

Hästarna klara! :D

Heej!
Nu är hästarna färdigskodda.... så snart kommer jag och Emilia rida på dem! ♥ jag längtar ju såklart något grymt tills dess! Jag var ju med lite gran när de skodde hästarna. Men jag satt/låg mest på Siskins rygg och slapppade! :D Så skönt. Sen bytte jag häst och slappade på min helt egna då! Det är ju så härligt när man kommer hem ifrån skolan och vet att man har en häst som väntar på en! En av de härligaste kännslorna i världen!

Följ Bloggen kom igen nu. Gillar du hästar har du hittat rätt! varje inlägg fullt med hästar och vardagsliv! ♥
Byye! ♥
// Frida


Älskling! ♥

Dagnes BLOGG?

BLI DAGENS BLOGG?
Uteser vinnaren på fredag den 27/1
Reglerna är enkla skriver bara "jag är med" eller något sånt så kollar jag på design och vad ni skriver om! Kom IHÅG att skriva vad bloggen heter! ;)
Byee♥ //Emilia

Sluta vara så himla underbar?

Hejj! ♥
Tänkte lägga in ett litet inlägg. Om vad jag har gjort idag och hästar såklart! Men har inte gjort så mycket sen jag blogg sisst. Men headern kommer upp så fort vi har redigerat klart den och om nån gullig liten person skulle kunna hjälpa oss att sätta in den!? Jag tycker att ni skulle kunna tipsa oss till era vänner och länka oss på eran blogg? Men över till hästarna. Jag rider inte så mycket på vintrarna när det är halt och så. Men nu så rider jag mest på troldal där jag har några underbara hästar typ som Lillen, Herbie och Winnie. Men får inte rida Lillen och Herbie längre är tyvär för lång men annars så rider jag hos Frida. Där hon har en underbar och helt fantastisk. Vid namn SISKIN. Brukar rida hos henne typ varje helg. Förutom på vintern typ. Men i skommar taggar vi NYBYGGETS ridläger med min älskade Frida! Men ni för har det bra eller BÄST så syns vi imorgon!
Byee!♥//Emilia


Siskin bebis!♥

Woop woop!?

Tjena!
Idag har man varit i skolan var ju sådär. Maten smakade skit som vanligt. Vi gjorde en Teater i skolan idag jag skämde ju ut mig så mycket! Julia fuskade idag och jag fick typ agro så jag jagade henne fast på skoj då då! ♥ Sen fick jag ont i halsen för jag skrek på henne (hon var ju ganska långt framför mig!) Snart kommer hovslagaren hit! Här ska hästar skos!? Kommer kanske att kunna rida snart då! vet inte vad jag ska blogga mera om nu..... kommer ett inlägg ikväll! :D

Byee!
♥// FridaLilla Lady yeeh! ♥

På väg hem! ;)

Men idag i skolan hände det typ inget kul. Men idag blir det att göra läxor och städa rummet. Men just nu så gör jag inget sitter vid datorn. Ska snart äta något maten i skolan smaka typ skit! Kom precis in. Det är grymt kallt ute. Men gick hem med Julia! Men jag kommer att blogga mer ikväll tror jag. För just nu så bloggar jag från mobilen! Kommer bild på Julia! <3

Byee!<3//Emilia

Längtar! ♥

Sommar snart!?
Imorrn kanske hovslagaren kommer. Hoppas det, då kanske det finns en liten chans till ridning!? Var med Emilia idag och fotade till bloggen! Skit fina bilder blev det...  på oss och på min hästar ♥
 Hoppas inte det HON sa blir verklighet!? :3
Rädda mig!!

 
 Byee! ♥// Frida

TV! :D

Hejj! :)
Just nu sitter jag och kollar på tv. Har precis pratat med Julia! Kolla hennes blogg www.juliflood.blogg.se! ;) Men idag så har jag ju vart med Frida vi kollade på ponnyakuten och fotade lite till bloggen! Var tvungen att kolla på de idag eftersom jag missade det igår! Rider vid den tiden. Men jag red iallafall min prinsessa då Winnie! Inte min egen häst men hon är underbar ändå! Jag har ju inte som Frida som bara kan gå ut utanför dörren så är stallet där!? Men har inte så mycket mer att säga!

Byee!// Emilia! <3

Baby you mean everything! ♥

Heej! :*
Vad gör alla då? Själv så sitter man här i ensamheten och tänker... JAG vill rida! Ska kanske göra det ikväll. Kommer ju att bli roligt. som jag längtar! :) Ska väll typ ut och mocka nu eller?

Bildfrån idag. På en av mina hästar! ♥Byee! ♥// Frida

Ponnygold ♥

Tjaba! ♥
Nu har vi startat en ny blogg och vi tänkte blogga om vad vi gör på dagarna och hästar såklart! :)
Vi blev inspererade av www.ponnybrudarna.se rolig blogg om hästar! Vi kommer att blogga så ofta som möjligt. Vi är två tjejer som oftast är glada. Vi heter Emilia och Frida. Vi gillar att rida, åka skidor och va med kompisar. Det kommer snart en snygg header till bloggen!

Byee! ♥// Ponnygold

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0