Wild Ones

Väntar...

Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Frida ska komma. Blir att va med henne och Julia idag. Kanske åker in till stan och är med några mer.

Godmorgon FREDAG!

Idag är det fredag!! Härligt.. Idag så ska jag vara med några kompisar. Bada tror jag. Kanske hittar på nått annat.
 
Det gick sjukt bra att rida Lady igår. Bytte bett på henne och hon ändrade sig totalt. Blev jättemjuk i munnnen. och gick ner i form.
Ska rida henne idag igen. Blir nog ett dressyrpass med några hopp på slutet!
 

We are young

Det var dålig uppdatering igår med. Men vi hade fullt upp utav att va med vänner. Vi badade och cyklade runt igår. Vi hade bara allmänt roligt. Idag så vet jag inte vad som händer. Vi får se vart dagen leder. Tror det blir att va med någon kompis eller så. Nu har jag precis kollat opå sommarlovs morgon! HAHA. Men det var typ första gången jag såg på de i år. Har bara sett slutet på någa. Ja, som sagt så vakande jag tidigt idag. Men vi hörs senare.. 
 
 

Stackars Siskin..

Ja nu är Siskin halt. Tycker synd om min lilla älskling. Hon är inte kraftigt halt utan bara lite. Så nu blir det mycket vila för hennes del. Hoppas att min bebis blir bra! ♥

Idag så ska jag nog vara med Emilia julia och kanske nån mer. Vi kommer att ha det så kul precis som igår right?
Får se vad vi hittar på isåfall!

Bästa dagen hitils...

Idag har det vart dålig uppdatering! För jag och Frida har varit upptagna hela dagen. Men vi åkte och plockade smultron med Julia. Sen skulle Julia hem och äta, då kollade vi på Alvin och gänget. Gud vad jag ÄLSKAR TEHODOR! Han är så himla söt och gullig. Men sen så åkte vi och bada. När vi vart där en stund så kommer det några goa gammla kompisar. När vi badat en stund så åkte vi och plockade smultron med dom. Sen så skulle vi åkt ner och badat men så blev det inte. Utan vi drog på äventyr. Nejdå, vi åkte in till stan med bussen. Men när vi väl allihopp skickat ett sms när vi ser att bussen kom, så var biljetterna fel. SÅklart så fixade vi att komma på bussen ändå.. Så innne i stan så åt vi och lite sånt.Men när vi väl satt och åt så fick Frida reda på att Siksin var halt. Så jag vet inte vad som kommer att hända. Men det får Frida skirva om hon vill. Efter en stund så fick vi värdens ryck av att vi ville åka och bada här där vi bor sen efter en stund så vi fixade skjuss för att komma tillbaka.Vi badade sen åkte vi runt lite här i byn. Efter en stund så fick Frida åka hem..Nu har de typ precis åkt hem. Det blir en dag att minnas.
 
 

OMG solen är framme!

Hej!
Idag så ska jag nog va med Julia en stund. Vi ska troligtvis plocka smultron! Hittade massa på ett ställe igår när jag red!
Nu så ska jag fixa mej och sen rullar cykeln hem till Julia. Idag SKA jag bada!
Rida Lady står också på schemat!
 

Fint väder det är idag...?

God morgon! Nu har jag just ätit lite frullebulle vaknade vid halv tio tror jag. Inatt var det inte lika svårt att sommna som igår... Men dagen består nog utav kanske va med Frida, sola åka ner och bada kanske, va med nån kompis. :)
Vi  får väl se. Men det är bara leva livet som om det vore sin sissta. Ska nog kolla på ett klipp av William sen går jag nog ut! 
 
 Två av de bästa som jag tycker!
 
 
 
 

DAGENS LÅT!

 
Min dagens låt blir Dansa Pausa för att jag får den här sommar kännslan när jag hör den!

Love me or hate me?

Tänkte att vi kanske ska typ börja med en grej här på bloggen! Och det är så här: dagens låt! Sen typ varför vi tycker den låten är så himla bra. Alltså så kommer ni få vet våran musik stil och så. Men iblande kanske det kommer gamla låtar! Men de är ju lika bra för de. Vi både kommer att lägga upp en låt. :)
 
 

Go kväll!

Go kväll! Nu har jag precis kollat på TV med Mamma. Idag var det inte lika läskigt som det var igår.. Hoppas att jag kan sova inatt. Men nu ikväll var jag ju med Frida sen åkte hon hem. Hann bara prata lite med Mamma och min bror så ringde Julia. Så jag drog till skolan och träffade henne där och några fler. Vi hade det kul där en stund. Sen så drog typ alla hem, men jag följde med JUlia hem får att försöka hjälpa henne lite grann med hennes blogg. Men det konstigaste var att blogg.se inte så här uppdataras på hennes. Så hon har kvar gammla. Kolla gärna in hennes blogg! (finnis i sido menyn.)
Ska nog krypa ner i min lilla goa säng och kolla på tv och fixa lite här på bloggen tror jag! :)
 

Bad uppdate..

 Hej hej! Just nu gör jag och Frida typ ingenting! Har precis ätit. Som ni ser har vi fixat lite grann här på bloggen. Det är typ allt vi gjort. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Frida sitter och spelar Subway. (nybörjare)
Jag hann inte att blogga igår kväll men jag red ju sen när jag kom hem så gjorde jag inte mycket, bakade muffins. Sen senare på kvällen så kollade jag på Wallander med Mamma. Blev sjukt rädd så kunde inte sova inatt... 
Men ha det bra så syns vi sen!! 
 
 

Lilla Sälskapet!

 

oseriös bildbomb!

 
 
 
NU är Emilia här så vi kommer väll att hitta på nått riktigt kul!
 

Godmorgon Sverige!

Godmorgon. Idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.Ska kanske ringa en kompis eller så stannar jag hemma. Jag ska iallafall hinna med att rida idag. Får se hur ridbanan ser ut idag annars så kanske jag rider ut. Om jag orkar tror jag att jag tar och springer en runda..
 
 
 
 

Min dag

Idag så har jag varit på stan med min moster och två av mina kusiner. Vi gick runt och tittade lite i olika butiker. Jag fick med mig ett linne och en penna hem.
Sen stannade vi och fikade på Sultans. Jag och min kusin delade på en räksmörgås. Efter det så åkte vi och tittade i lite butiker på ett annat ställe. Sen tog vi lite glass.
När vi hade ätit upp så åkte vi hem till dem och jag busade med minsta kusinen. Han är så gullig! Efter det så åkte vi och lämnade ett regntäcke och ett fleecetäcke till Nora/Siskin på Nybygget. När vi kom hem så mockade jag ur Ladys box. Lite jobbigt var det allt men det måste ju göras!
 
Jag får damp på videofy. Det funkar ju inte att ladda upp videos. Jag har typ gjort tre stycken tror jag och ingen av dem har laddats upp...
Jag får lösa det imorgon! Så kan vi ju inte ha det..
 
 
 
 

Hem kommen!

Så där! Kom precis hem ifrån att hjälpt till med att ridit bort en häst till sommarhagen! Han var jätte duktig! Vi red förbi några kossor han skötte sig jätte bra där han studdsade till några gånger men det var allt.
Annars idag har jag inget gjort något. Senare tror jag att jag ska kolla på fiml! Eller va med någon kompis. 
 
'
 

Whistle

'
En låt som jag tycker är grym!! :D
 

Take those dreams and make them all come true..

Gud vad jag vill ha sol just nu. Inget j*vla regn. Sommaren kom nuuu!
Jag vill bli mer brun. Jag vill kunna bada och vara med mina vänner i solen. jag vill kunna bada med hästarna och rida på ängen. Hoppa och skutta med Lady.
 
Sommarvärmen var är du?
 
 

Fixar lite grann!

Så nu har jag fixat såna där namn grejer till Frida mig och Ponnygold. Gillar ni dom?
Sen har vi fixat kategorier som nu finns i sido menyn! Tycker ni att vi ska ha dom under headern eller där de är nu?
 
Jaja, men nu ska jag gå och klä på mig kläder vet inte ännu om jag ska rida men vi får se! Puss och hej!
 
 

Godmorgon!

Godmorgon boys and girls!
Idag så ska jag nog åka till stan med min moster. Sen på eftermiddagen så ska jag nog vara med Emilia. Får se vad jag kommer att hitta på egentligen. Ibland blir det ju inte att man gör det man skriver. Jag tror nog att Lady får vila idag. Ska mocka ur en box idag också. Eller iallafall börja.
 
Men ha det bäst!
 
 

Fixar lite grann!

SÅ där nu har jag fixat såna där Frida och EEmilia grejor så vi slipper att skriva //Emilia och //FRida. 
Hoppas att dom blir bra nu! :)
Ja, vi ses senare! :)

Godmorgon!!

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat. Idag får jag väl se vad jag hittar på. 
Ska kanske rida en häst bort till en sommarhage men får nu se hur det blir eftersom att det regnar jätte mycket och blåser. Annars kanske jag ska va med Frida. 
Då får vi väl också se vad vi hittar på aksnek är med någera fler vänner eller så. 
 
Under tiden jag inte bloggat så har det inte hänt så mycket. Inte vad jag kommer på just nu. Har ju hållt på med hästar och ridit. Fast jag har inte ridit så himla mycket. Mest på Trolldal. Men där har det ju gått super bra. Har ju hittat min nya favorit igen. Fabbe, vilken underbar hopphäst. Helt klart bra i dressyren också. Men jag gillar ju inte dressyr så himla mycket men det funkar ju. I hoppningen tycker jag själv att jag utvecklats hoppar ju dock inte så höget men kanske 65 hoppade jag sisst. Sen har jag ju tagit hand om en del hästar lite här och var. 
 
 
//Emilia

Tom rubrik

Go kväll alla kära blogg läsare! Nu var det ett tag sen jag bloggade här. Nu hade jag tänkt att jag ska ta tag i detta. Frida får ta och påminna mig och så. Har ju inte heller bloggat på min egna blogg heller. Nu ska det bli nya tag. Men idag så har jag varit med Frida nästan hela dagen. Vi var ju och lämnade hennes lillasyster och Siskin på ridlägret Nybygget. Jag och Frida ska ju gå där i sommar läger 9 vecka 30. Så nu är jag och Frida så himla taggade för en fantastisk vecka där. Åker ju dit med en person som står mig väldigt väldigt nära. Så det blir nog bra. Kommer dock att sakna alla här hemma. Men det är ju bara en veckan så kommer nog att överleva. Har ju som sagt med mig Frida. Nu på kvällen så har jag vart med några vänner. Hade lite kul!
 
Kan inte fatta hur det skulle vart om jag inte hade blivit så här bra vän med Frida. Först så var vi nästan inte ens vänner. Sen så kom det ett bråk mellen oss som gjorde att vi kom närmre varann. Vårat intresse gjorde ju ett plus i kanten på det. Nu är vi nästan varje dag, och förut för nästan ett år sedan så var vi inte ens. Nu kan jag inte tänka mig om jag inte hade haft dig. Julia du gjorde det ännu bättre vi har vart vänner nästan hela tiden. Vi bråkade mycket när vi var små. Nu är det nästan helt tvärtom. Vi kom varann närmre och närmre. Du finns alltid där när man vill prata. Det känns liksom som att du förstår en upp till 100 %, lika dant med Frida & Alice. Alice, vi har vart vänner nästan hela tiden. Vi var mer när vi var små.Vi har det kul tillsammans. Men helt plötsligt så stod vi här FEJA: Vi finns alltid för varandra. Vi har många minnen tillsammans och jag hoppas värkligen att det blir fler. Fast nu vi går till olika skolor i höst. Vi får INTE tappa kontakten för det.
 
Ja, men så där ja! Kom det ett litet deep shit på det då.
Men nu ska jag ta och lägga mig i min rara lilla goa snäg och cheeka facebook och kolla på TV.
 
Godnatt sov gott! SWEET DREAMS! //Emilia
 
 

Ridit

Nu har vi varit ute i stallet och jag har ridit. Emilia hon fixade lite med hinder och satt sen och tittade på. Jag hoppade en lite bana. INte så högt men jag tränade mycket på svängarna. Går riktigt bra! Ponnyn är bäst! Hon har utvecklast otroligt mycket sen jag började att rida henne. Det går inte riktigt att beskriva hur duktig hon är nu....
 
Nu har vi hittat en tävling tror jag. Men den är inte om ett bra tag. Ska fixa lite saker kring den och sen så anmäler jag oss.
 
 
 

Sommarlov.. det har jag inte riktigt förståt en!

 
// Frida

Hej hej!

Idag så ska jag fixa lite med Siskin för hon och min lillasyster ska på ridläger idag så kommer att kännas lite tomt här hemma! Sen så ska jag även vara med min kusin. Vet inte rikrtigt vad jag ska göra mer så ha det bäst!

Fixxar en videoblogg senare idag om min helg!

LIvet leker!

Dud vilken rolig kväll det blev igår. Vi flummade typ hela tiden och gjorde massa roliga saker. Den kvälln blev till ett minne!
Idag så ska jag vara med min kusin. Jag SKA rida. Ta det lugnt en stund. Kanske åker ner och badar! En så länge är dagen ung.



// Frida

Sola och bada

Dagens planer

Svar på kommentar!

Julia  om Upptagen tjej!:
Är det kattungarna som vi såg i Cypern? <3

SV: ja det är det! <3

// Frida

Hej på er!

Idag så ska jag nog vara med Emilia. Vi kommer nog att hitta på nått riktigt roligt. Ska försöka att hinna slänga in en videoblogg.
Idag så får jag även besök av min minsta kusin som bor i Umeå. INte träffat han sen i oktober tro jag att det var. Han kommer kl 3 tror jag så ska va med Emilia tills dess. Sen slka jag försöka att hinna med att rida idag. Om jag hinner blir det ett dressyr pass på banan med Lady.

Så ser min dag ut vad ska ni hittta på för kul då?



// Frida

videoblogg

 // Frida

Love never ends!




// Frida

Gomorgon

Gud vilket härligt väder det är ute. solen skiner. Kanske åker ner till stranden idag och badar med nån kompis. Annars så solar jag här hemma. Ska fixa lite i stallet idag igen.

Ska rida på Lady idag. Jag kanske longerar Siskin också hon måste ju få träna lite tills nästa vecka då min lilla syster har ridläger med henne.

men nu ska jag hitta på någon ses



// Frida

I love the way you smile! It makes me feel good ♥

Hej vad händer?

Själv så kom man nyss infrån en uteritt på Lady. (om ni undrar varför jag rider ut så mycket så beror det på att det inte finns så mycket plats på ridbanan och det kan finnas spik där Osv.) Den var var supermysig. galoppsträckorna var underbara.
Jag galopprade på gärdet vid skolan typ och där var gräset upp till magen på Lady så hon skuttade skitroligt när man red där.. HAHA

Imorgon så tror jag att jag ska va med någon kompis. men får se. Annars så ska jag nog vara hemma ta det lugnt. Rida på kvällen. Så dagen verkar lugn en så länge!



// Frida

min dag!

min dag började med att jag gjorde ett intagningsprov till en musikklass. Det gick superbra och jag kom in! :D
Så nu ska jag gå musikklass! Kommer att bli en skitgrym höst. men det ska jag inte tänka på¨idag... SOMMMARLOV TRALALALALA!
Efter det åkte jag hem och hjälpte till att mura i stallet. Blev faktiskt ganska bra men jobbigt var det.. Sen så soppade jag hela stallet. Efter det har jag bara suttit vid datorn och nu ska jag gå ner till stallet och rida Lady så puss på er ♥¨



Big like för den bilden!

// Frida

Upptagen tjej!

Hahaha idag och igår var jag med mina underbara tjejor. Vi gjorde mycket kul. Sovde över hos Alice bland annat. Körde gräsklippare över hela gården OMG vad kul det var..

Idag så var jag med dem hela dagen nästan. När jag kom hem så red jag ut på Lady. Riktigt härligt faktiskt var riktigt ridsugen. Sen har jag bara tagit det lugnt!

Imorgon ska jag njuta av sommarlovet. Fixa i stallet.

Ses ♥



// Frida

Regn regn och mycket mera regn

Kul start på sommmaren.. Det regnar massa och detta ska Sverige kalla sommar? Vill hellre bo utolands isåfall!
När man har sommarlov ska man ju kunna bada. Men jag vetifan om jag är sugen på det nu?

Ja idag så ska jag smörja sadlar och fixa och dona i stallet tror jag! Sen ska jag va med Julia jag tror att vi skulle va med några andra oxså men är inte säker.. Så på med onepiecen och softa because this is the sommer I been waiting for! 



 

SOMMARLOOOV!

JAAA som jag längtat! äntligen sommar OMG ♥

Fan vad jag kommer att sakna min klass! Det har varit vi i cirka 7 år och sen nu bara så ska vi splittras.  Alla ska åt olika håll den ena ska dit och den andra ska dit. Känner mig rätt liten då jag inte vet vad som kommer att hända i framtiden. Serri det skrämmer mig att det fina vi haft bara ska försvinna. Kommer aldrig mer i hela mitt liv kunna säga att ni är min klasskompisar.  ALDRIG! Känns konstigt.. Jag kommer att sakna er någe grymt. Ibland önskar jag att vi fick gå ihop ett år till. Bara för att få lite mera tid tillsammans. Vi kommer aldrig mera att träffas alihoppa på samma gång. Men ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta ♥
Minnena vi har kan igen ta ifrån oss..
Vi måste hålla kontakten promise?





Öroninflamation..

Jaha då har man fått öroninflamation. inte roligt. Måste ta pencelin Och jag som inte kan svälja tabletter..
Igår var det avslutningsmiddag i skolan för min klass. Det var faktiskt ganska gott! Efter skolan åkte jag och titta va det var förfel på mitt öra. Sen åktejag till Julia. Vi var med Emilia och polo. Hahaha hade jättekul! DE skrämmde mig med en F*KING snigel. De är så äckliga.

Idag är det fotbollsmatch mot lärarna önska oss lycka till? SEn vet jag inte vad jag ska göra idag! Rida och gå till SK tror jag!

me myself & I

Cha cha!
Idag har det varit en ganska softdag. Sjungit ganska mycket! Helt enkelt tagit det lugnt. Tränade på låten som jag ska sjunga i kyrkan måste lära mig rätt version. Har tagit det lugnt suttit vid datorn och tittat på tv. Så mycket musik. känns som om jag behöver det just nu.



Tjaba tjena hallå vi säger så!

Idag så har det hänt lite saker här hemma. Tjejen som skulle komma och rida hon red och tyckte att det var kul! Jag har ridit ut med mamma. Skit kul! Fattar inte riktigt vilken energi min ponny har. Shiit vilken ponny jag har!
Mamma och pappa har rivit en vägg i stallet. Det är helt öppet där nere.. Men det fixas snart.
Jag har mest tagit det lugnt idag. Måste bli frisk från min förkylning och att mitt öra ska bli bra!
Jag har bakat rulltårta tror att den blev bra! Jag har solat lite grann. Sen har jag inte gjort så mycket mer.



Svar på kommentar

tänkte ta och svara på en kommentar som trillat in.

Clara S om Nolla i tre klasser!:
Kan du inte göra om headern med lite ny bilder på dig och hästarna och nya bilder på dig? skulle va roligt! :)

SV: Jo det ska göras inom snar framtid. Vet inte riktigt när men jag har lite planer på en!

godmorgon!

Godmorgon lovers!
Idag så ska jag rida ut på Lady. Kommer att bli härligt. Kände att hon behövde det efter en sån bra dag igår! Sen kanske jag är med nån kompis under dagen.
Det kommer även hit en kompis till pappa och hans barnbarn tror jag att det va. ska rida lite ponnyridning typ. Hahaha så blir lite ponnyridning här idag!





Nolla i tre klasser!

Det gick så jvla bra idag så det går inte att beskriva. Lady sög på hindrena så det är inte sant. Så fort klockan ringde blev hon som en hoppande raket. Min lilla ponny är så duktigt och jag trodde på henne. Det märks att hon litar på mig till 99 %. 

Nolla i 50 cm.
Nolla i 60 cm

Sen efter anmälde vi mig och Lady till 70 för att det hade gått så himla bra innan!
Nolla 70 cm.

Så jvla stolt över henne! INga fel alls. Det vågade jag knappast tänka mig att det skulle gå så här bra första starten för iår. Det var precis som om hon visste vad som kulle hända när klockan ringde.

Älskar dig över hela mitt hjärta. DU är mitt allt! ♥♥




Tävling idag!

Japp idag ska jag åka och tävla med Lady. Ska bli jäkligtkul och det är också glädjen som är viktigast idag. Ska försöka le hela dagen. Jag tror att det kommer att gå bra. Första starten för iår. HEJA HEJA!
Hoppar 50 och 60 bana. Jag kände att det var bra att starta lite lågt de första gångerna. Startar först i 50 och näst sist i 60. Jag är sååååå taggad just nu. Önska mig lycka till! ♥



Tankar

http://www.youtube.com/watch?v=TzxwOrT6Beo

Sätt på låten innan ni läser!

Denna låt får mig tänka skit mycket. På allt som hänt och som kunde varit. Förra året var inte en lek! Jag förlorade min mormor och mitt upp i allt svek en kompis mig riktigt regält. Men allt detta ligger nu bakom mig.  Och jag försöker att glömma allt hemskt som hände mig. Jag saknar att ha min mormor vid min sida. Hon stöttade mig i allt när jag var mindre. Har så många minnen med dig ♥
Och att en kompis man hade sen barndomen bara försvan helt plötsig. Det var svårt för mig. Ibörjan fattade jag inte ens vad som hände. Jag frågade till och med mamma flera gånger vad som hände! Men det var just då som jag upptäckte att det fanns några som ville stå vid min sida. De stöttade mig otroligt mycket. De fick mig att stå på benen igen och jag vågade hoppas. Jag vill bara tacka er för att ni iallafall ville vara mina vänner när alla andra bara svek och försvann.
Men ni har stått vid min sida sen dess och jag hoppas att ni kommer att göra det för alltid! ♥
Jag älskar er över hela mitt hjärta! FEJA forever bby ♥ :D




Trolldal kl.18 idag!

Idag har jag varit i skolan. Vi tränade lite på avslutningssången. Jag och Edvin tränade på låten han ska spela och jag ska sjunga på skolavslutningen. Han är så jvla grym på att spela. Blir faktiskt lie avis...
Sen gjorde vi inte så mycket mer idag.
Ikväll så ska jag åka till Trolldal med Lady. Blir hoppträning hoppas att det går bra och att hon inte larvar sig elller så.. Sen är det bara en gång kvar där.. Lite tråkigt! Men that´s the life!

Ska käka lite mellis nu! shaoo :D



Godnatt bloggen!!

Sen jag bloggade sist så har jag ridit. Det blev ett dressyrpass på Lady. Hon var riktigt fin och följsam. Vi avslutade med några hopp. Sedan fick jag rida på Siskin en liten stund. Tränade på galoppfattningar och skenkelvikning. Hon skötte sig galant. Älskar mina ponnys! ♥
Klippte manen på Lady. Hon såg ut som ett troll innan så jag kände att det var dags. Så nu är hon riktigt fin.
När jag kom in gjorde jag klart cypernredovisningen till skolan tror nog att det blev bra!

Ne nu ska jag gå upp och titta lite på tv.. Shaoo!



Vafan är kärlek egentligen?

Jag är så jvla ångerfyld just nu.. Ska jag ta det där stora klivet och hoppa över klippan eller ska jag stå på kanten och titta ner på det som kunde vara. Ska jag backa tillbaka låtsas som ingenting och sen är allt bra? Tänk om jag tar klivet och sen ångrar mig. Vafan gör jag då? Allt som vi hade innan kommer att vara borta för gått. Och där står jag med tomma händer och tittar ut över nada. Jag vet ju att kärlek är ett sånt jvla stort ord. Och tar jag på mig ansvaret för någon annans hjärta kanske allt går fel. Jag blir lämnad ensam med ett brustet hjärta. Kärlek är ett stort steg i livet för mig.. Vågar jag ta klivet?
Men jag tänker ju på det du sa och dig 24/7 ska jag bara släppa det?

Idag har jag varit i skolan. Haft ont i örat som fan. Fuking öra bli bra säger jag bara. Vi har typ inte gjort så mycket där. Snart så ska jag rida. Men nu ska jag logga facebook med hjärnan fylld med tankar som jag inte kan släppa det går bara inte. Tro mig jag har försökt! 



OMG jag är tillbaks!

Hej på er. Bloggen har varit lite off här ett tag för jag har varit i cypern och på klassresa till Liseberg! Jag har haft grymt kul! Brun och härlig kör jag igång igen!
Idag har jag varit sjukt trött... Har varit skit hungrig, arg, tjurig allt som man inte vill vara. Men var ju först DAGEN I SKOLAN IDAG PÅ ETT TAG!  Träffade folk jag inte hade träffat på ett tag och saknat! Har varit hemma en stund och bara chillat. Ska riiiida ikväll! inte gjort det på sjukt länge...

Jag stör mig sjukt mycket på en sak. Och det är att en del personer kan inte ta skit själva. Men det kan kasta skit på andra och sen bara vända ryggen till utan att ens bry sig. Och om man försvarar sig blir den personen arg och ledsen. Medans det var den som började och då får jag  skiten av de vuxna. Asså jag fattar inte grejen med det?

Sen kanjag störa mig på att en del får vara hur tjuriga som helst och när man själv är det känns det som om alla andra tycker att det är nått fel på en. Åhh jag blir galen!

Jag har så jvla många tänkar som rullar i huvudet just nu... Vad fan ska jag göra!?!



RSS 2.0