Frågestund

Nu tänklte vi ha frågestund här på bloggen.
Fråga på om precis vad som hest så svara vi på Söndag!
 
 
// Ponnygold
 
 
 

Videoinlägg

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos Johanssonsen.se om ett snyggt pannband i VALFRI färg och storlek, var med du också. För mer information, klicka "HÄR".
 
Strl  cob färgen Mörkrosa/lila
 
 

allsång med Molly sandèn ikväll

Ja ikväll så ska jag på allsång och Molly sandén ska dit! Det ska bli riktigt ´kul! Ska dit med min farmor och lilla syster men Emilia ska även dit så blir vell till att va med henne där!
Idag så har jag varit ute och fotat lite gjorde även det igår så lite nya bilder blir det allt här.
Ska be Pappa fota mig imorgon när jag rider. Det är på tiden att det blir lite nya ridbilder här!
Som sagt så blir det dålig uppdatering här under kvällen men slänger in ett inlägg när jag kommer hem om jag får tid!
Puss på er ♥
 
 
 

Måla Måla Måla!

Nu på förmiddagen så har jag börjat att måla hönshuset här på gården. (vi har inga höns men det har varit höns där innan vi flyttade hit) Ja lite jobbigt är det allt! Kommit en liten bit påväg men det är fortfarande massa kvar att göra *suck*
 
Jag funderar på att starta en egen blogg. Skulle de kanske va något? Det är ju endå bara jag som bloggar här så jag tänkte varför inte starta en egen! Har inte riktigt bestämmt mig men om ni tycker att det verkar som en bra idè så kommentera?!?
 
Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på just nu. Ehh jag kommer nog på något?
 
 
 
 
 
 

Godmorgon på er!

Idag så blir det en ganska lugn dag. Kanske rider på Lady idag annars så får hon vila. Ska nog fixa lite i stallet idag igen. Det behövs verkligen.
Vädret är inte direkt de allra gfinaste idag men men.. Det är ju ett perfekt häst väder!
Om vädret blir lite finare så går jag nog ut och fotar hästarna.
 
 

nyss ridit!

Jag kom nyss in från ett härligt ridpass på Lady. Dressyr stog på schemat som jag skrev förut. Det gick super hon var riktigt mjuk nästan hela tiden och lyssnade noga på mina hjälper. Ja jag kan ju hålla på hela dagen och skriva om allt som gick bra.
Det är så underbrat att rida henne för nu känner jag verkligen att all tid jag lagt ner har lönat sig. Det känns som om vi har just "DET" nu.Hon lyssnar på mig och jag lyssnar på henne. Det är ofta jag  känner att "jaa idag kom det där lilla extra" eller att "yees vi klarade det"
Just nu så håller jag på att leta tävlingar. Åhh jag vill tävla nu nu nu.
 
 
(gammal bild jag vet men ska fixa nya promise!)
 

Såhär ser min dag ut!

Idag så ska jag vara i stallet hela dagen tror jag! Fixa och städa blir det. Sen så ska jag nog t´fortsätta att måla bommar. Ska även rida två hästar idag.  Om vädret håller i sig kanske man tar och åker ner till stranden en stund.
Ska ta ett regält dressyrpass med Lady. Ska få henne riktigt mjuk och fin.
Med Phille så tänkte jag ungefär samma sak. Ska få han att riktigt trampa under sig. Ska även träna på galoppfattningar.
 
 
 

Godmorgon!

Härligt med Sommarlov alltså!
Idag så ska jag rida Lady. Jag ska fortsätta att måla bommar och hinderstöd. Sen så ska jag nog vara med Emilia också!
Men nu ska jag gå ut och rida! 
 
 
 

Dålig uppdatering!

nee nu får jag nog ta tag med bloggandet! Ska försöka i Promise!
 
Jag kan bérätta om vad jag har gjort då jag inte jobbat. Jo jag har varit med kompisar. Sovit över med Julia. Skitkul! Har hoppat med Lady och vi slog rekord. Vi hoppade 90!  Det är otroligt att jag inte ens tyckte att det var högt.. Vår resa är magisk!
Tittat på film med några kompisar. Målat hinderstöd och bommar i snygga färger. Bilder kommer upp på bloggen när allt  är klart!
 
Puss på er ♥
 
 
 

haft ett litet break..

Då jag har varit med mina vänner och helt enkelt inte haft en dator till jänglig (stav) men nu så ska jag se till att iallfall uppdatera er några gånger om dagen.
 
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Lady ska iallafall vila. jag kanske skulle åka och plocka jordgubbar! bada är ett måste och sen så ser dagen öppen út för ändringar!
 
 

Videoblogg

Be alright

 
 

Godmorgon!

Idag så ska jag nog ha lite kul med my friends tror jag. Annars så stannar jag nog hemma och Lyssnar på Justin. Appropå Justin så har jag och tre andra tjejor startat en Justin bieber blogg. http://beliebergirls.blogg.se/
Kika gärna in där om ni gillar Justin!

Kommer vell nog att rida Lady idag. LIte sugen på en uteritt men får se.

 

OMG VI FICK BILJETTER!!!!

Vi fick biljetter till Justins konsert den 22 April. Jag och mina tjejor ska gå! Längtar sjukt mycket! 
Bieber Bieber Bieber ohhhh ♥
Älskar dig Justin! ;))
 
 
 
 

Justin Bieber! ♥

Jag måste få biljetter till Justin jag MÅSTE! Dert skulle vara helt magiskt!
 
 
 

Video inlägg

Where have you been?

Älskar den här låten! Den är grym! :DD
 
 
 

Cha cha bloggen!

Hej!
SEn senast då jag bloggade har jag inte gjort så mycket. Jag har varit ute och fottat med Nora/ min lillasyster. Men bilderna blev inte så bra. Så fottar med mamma ikväll igen om jag hinner annrs tar jag det en annan dag. För ikväll så ska jag sova hos Julia kommer att bli skitkul! Va vi ska skratta ikväll tjejor!
Lady har sin vilodag idag så hon ska bara gå i hagen och gotta sig bland allt gräs.
 
Ne nu måste jag hitta på något!
 
 
 
 
 

Goooodmorgon!

Idag så ska jag njuta av sommaren. Bada med kompisrana. Ska försöka att fjäska lite för mamma så att hon kanske vill fota mig och Lady. Solen skiner idag! Härligt! Ikväll så kanske jag sover över med Julia och Emilia.
 
Ridturen på Lady igår gick super. Jag red ut med mamma och pappa åkte cross med oss. Lady tyckte at det var skitkul.
 
 

Video inlägg

Godmoorgon!

Idag så ska jag nog vara nere vid stranden hela dagen. Hoppas att vädret håller i sig! Ska nog ringa JUlia och Emilia. Kommer att bli riktigt härligt.
Ska rida Lady idag. Blir antigen en uteritt eller ett dressyrpass.
Men nu ska jag gå och fixa mig!
 
 

”Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se fö 1000:-”

 

Älskar dig lady! :*

Det är helt sjukt kur mycket vi har förendrats tillsammans. Vår utveckling är magisk.
Idag så var det ett hopppass på schemat! Hon går ju som en klocka hoppar allt jag styr på! BÄST ♥
 
Idag så åkte jag ner till forssjö vid lunch käkade där med Emilia och Julia. Sen åkte vi in med buss til stadens torg och gator. Där var vi med wille. Han är en riktigt sköning! ;)
Vi hade riktigt kul! När jag kom hem så red jag Lady. Efter det så busade jag med Siskin i hennes egna hage. Lill skruttan har ju så mycket energi i kroppen så det finns inte! Sen hjälpte jag mamma när hon hoppade fille. Hoppade upp på hans rygg och körde några skutt jag med.
 
Nu så sitter jag och tittar på tv ska gå upp till my own place nu och slå på en film!
 
 

Video inlägg!!

Godmorgon!

Idag så ska jag ta lugnt en stund. Sen så ska jag vara med mina vänner.  Vet inte riktigt vad vi ska hitta på! Ikväll så ska jag rida Lady. Blir ett hopppass! mycket svängar och lite högre en vanligt tror jag att det blir.
 Men dagen kan ju ändras så får se vad jag ska göra!
 

Dagen

Ja idag så har jag varit och shoppat med Emilia som jag skrev förut. Jag fick med mig ett jätte snyggt linne, en jumpsuit och ett par shorts. Sen så köpte jag även galgar till garderoben och alla gick åt utom en. Hmm?....  Måste köpa fler för jag vet en del klädelsplagg som måst ehängas upp och de får inte plats.. Vart kommer alla kläder ifrån? Tycker endå inte att det är så mycket kläder jag har...
På vägen hem så stannade vi vid en sjö och vi badade. Jag var försten i. Emilia var en badkruka idag hihi...
Vattnet var ju ganska kallt men det gick! Vi åt fika på stranden och sen så åkte vi hem jag var med Emilia en stund och sen så åkte hon hem. Då red jag Lady. Gick Superbra! Hon är världsbäst! Gick i form hela tiden och blev riktigt lösgjord.
 
Nee nu ska jag nog krypa ner i soffan med en ben & jerry´s och titta på film ha det gött alla underbara där ute!
 
 

Godmorgon!

Idag så ska jag och emilia åka och shoppa. Efter det så ska vi bada i nån sjö nån stans..
Ja sen ska jag rida och bla bla bla..
Bjuder på en bild istället!
 
 
 

Bad update..

Det har varit dålig uppdatering här ett tag. Men ibland är det så. LIvet rullar på och ibland har man så mycket att göra så en del saker lägger man åt sidan och denna gång blev det bloggen..
Ja vad har jag gjort nu då kanske ni undrar? JO jag har varit med mina friends. Vi har gjort sjukt mycket roliga saker. Jag har sovit med tjejorna. Har ridit Lady. Gick jätte bra! Badat!! Sen har jag inte gjort så mycket mer..
 
Imorgon så åker jag och shoppar kläder och lite inredning till garderoben. Vet inte om Emilia ska med men troligen så blir det så! Ska rida Lady. Blir nog ett lösgörande pass på banan. I form av mycket svängar och så.. Sen ska jag vara med några kompisar tror jag..
 
 
 
 
 
 
 

Beauty and A beat!

 
Helrt såld på denna låten! I love it ♥
 
RSS 2.0