Bloggen kommer att vara lite off här ett tag om inte..

... Emilia tänker blogga. Annars så kör jag igång snart igen! ska ju iväg på en ganska så spännande sak.. Berättar när jag är tillbaka!

Men ni får ha det bäst mina små änglar! ♥

 


Bad update.. I know!

Dåliguppdatering på sistonde jag vet! Ska bättra mig...

Idag har jag varit i skolan. Vi hade några från kulturskolan. Och de visade lite danser och bild. Mín grupp på bilden var fett flummiga! Vi hade NTA. Flummigt där också fast inte lika mycket.

Idag så ska jag troligtvis åka in till kompisarna. Ha vattenkrig. Men annars så stannar jag hemma gör lite läxa rider och åker in till kompisarna på kvällen. SK you now!



cha cha bloggen!

Haha! idag har jag varit i skolan.  I skolan var stämningen på topp ett tag. Men sen bytte vi lärare och allt bara sjönk... Hehe!
Det är ju sjukt varmt ute. ska gå ut och sola nu! Ses ♥



Gaah!

När man precis är klar med läxan och ska skriva ut den så är det slut på bläck... Jag får spel! Serriöst! Jag dör av tråkhet!

Kanske går ner och fottar hästarna lite men vet inte om jag orkar...




Har supertråkigt!

Vet inte vad jag ska göra? Har såååå tråkigt! Tror att jag ska ringa julia och se om hon vill hitta på något?
Annars så stannar jag hemma och chillar dagenlång! Jippie va kul! Ska duscha nu.

Red på Lady. Tränade på skänkelvikning, gjorde volter m.m. Hon var superduktigt! Min lilla gullehäst ♥
Efter ridpasset så duschade jag henne. Hon gjorde inte en min bara stod stilla käkade gräs. Det kunde man inte tro. Slutar aldrig förvånas över hästen min.

Ha det bäst! ♥




:D

Hej!
Idag så ska jag nog inte göra så mycket. Kommer nog att rida Lady. Blir ett dressyrpass på banan tror jag!
Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Kanske cyklar in till stan och köper en sak till mitt hår! Men får se... Kanske åker till en kompis.



hej sötisar!

haha. Hej på er!
Varit med Emilia idag vi har ridit var superkul! Siskin blev bara lite het men annars så var det grymt! Har typ inte gjort så mycket mera idag.. Sitter just nu framför datorn och käkar godis och chips. Nice or what? Saknar Julia just nu inte sett henne på ett tag! :/
om du läser detta Julia ring mig! <3333

Men ska fortsätta att chilla haha men puss på er! ♥



Sovit hos Emilia!

Igår så var jag hos Emilia hela kvällen! Vi hade superkul. Lärde känna några nya kompisar. Skrattade asmycket!
Tittade på bb igår. Det är så bra! Haha..

Men idag har vi inte gjort så mycket. Vi har mest titta på tv och softat! Vi har varit ute och fotat så det kommer säkert en liten bildbom här på bloggen! 
Nu ska vi ut och rida. Kommer att bli jättekul! Mamma och pappa har rivit i stallet så nu väntas det att göra om där inne. Jag tror nog att det blir en ny box.. Eller det hoppas jag på! 

image description

Cyklade nyss in till stan!

Ja som rubriken lyder så cyklade jag nyss in till staden torg och gator. Spelade minigolf and I win! Haha spelade mot min syster och vann OFC! Fick en glass. Vi åkte till ica-nära och handlade lite smått och gått! sen cyklade vi hem. Lite slut kan jag säga att jag är...

Hoppade Lady idag. Gick sjuktbra! Tror hon börjar att haja hur man hoppar studs/kombination. Nästa gång lägger vi på ett tredje hinder! JAAI!
Är såå nöjd med henne nu hon riktigt drar emot hindrena.

Den 9/6 ska vi på en bläbärstävling och efter det ska jag nog starta en LC/LD

Mycket tävling blir det nog iår hoppas jag! Sattsar stenhårt nu på ridningen. Ingenting ska få sabba detta nu!

Älskar dig Lady! :* ♥

Efter att jag ätit så åker jag in till emilia. Ska va med henne ikväll och kanske nåra mer!



Min häst har dipdyed hair! Haha söt tjej.se

Ber så hemskt mycket om ursäkt...

Hej alla goa blogg läsare.
Nu är jag här igen. Ska bli bättre på att blogga här nu. Jag har faktskt en förklaring till varför jag inte bloggat här på sjkut länge. Det är för att jag alltid bloggat från min mobil de senaste dagarna. För jag har ju min egna blogg också. Där jag hoppats att ni följt mig. www.emiliacaarlsson.blogg.se (finns också nere i sido menyn)
Ja, som sagt så ska jag bli bättre att blogga här.

Nu idag har jag inte gjort något speciellt. Igår var jag på hööks och där i från fick jag med mig ett par ridstrumpor och ett par skor. Dom skorna rekommenderas starkt. Sjukt sköna.  Det har inte hänt så speciellt mycket nu när jag inte bloggat här. Snart är det sommar lov. Det ska bli sjukt skönt. Efetr det blir det att byta skola och allting. Det här sommarlovet ser jag fram imot. Det kommer att hända massor av grymma grejor. Men kommer faktiskt sakna min klass lite grann. Fast vi har ju mycket kvar. Fotbolls matchen mot lärarna, middagen och så klart åran efter längtade resa till Liseberg.
Jaja, men vi hörs senare. PUSS! :*




Godmorgon på er!

Vad ska ni göra idag då?
Själv så ska man hjälpa till lite hemma. kommer att ha träningsvärk ikväll.... Runt lunch ska jag bege mig ut i stallet och hoppa bana med Lady. kommer att bli as nice!
Kanske ska va med nån kompis senare idag!



har haft fullt upp idag!

Idag har kag varit och shoppat. Fick med mig massa fina saker. Två klänningar en kjol och en bikini. Älskar verkligen allt jag köpte. Hittade massa andra saker men man kan ju inte få allt!?
När jag kom hem så red jag och mamma ut en sväng! Det var riktigt härligt! Vi galopperde en riktigt lång och härlig sväng. grym ponny jag har ♥

Nu ska jag titta lite på tv och kika runt lite på bloggar. Länka era så läser jag dem!



Call me maybe!

Har varit på trolldal. Det var riktigt kul. Fångarna på trolldal! Mitt lag kom tvåa. En poäng från att vinna. Lite surt! :/ haha men jag blickar framåt!
När jag kom hem så skrev jag lite på läxan om praodagen. Sen gick jag ut och fotade hästarna. Gud vad söta de är! Fick många bra bilder.
Imorrn kanske jag ska åka och shoppa. Det bror bara på om det är öppet. Rida Lady ska jag hinna med. Blir nog ett hopp och dressyr pass.



You never gave up!

Även när blåsten piskar dig i ansiktet eller bästa kompisen lipar åt dig stå upp för vem du är och vad du vill det kommer att löna sig en dag!

Tänk om man alltid fick som man ville åhh jag vill ju det.. Saknar dig som fan! Du är det ända jag tänker på 99% av min vakna tid. Jag drömmer om dig hela tiden. Måste livet vara så hårt?
När jag väl ser dig blir jag helt stumm. Hur söt får man lixom bli? Ibland önskar jag att du såg mig!
 Men ajja man kan inte alltid få det man vill.. En del önskningar går inte att uppfylla!


Idag har jag varit i skolan. Vi åt lunch ute. Alla i klassen ignorerade mig. Va typ bara en själ som vände sig mot mig och sa några ord och sen fortsatte spela den där rollen. Av de jag va med då.. Men annars har dagen varit bra. tjejorna vann 3 gånger mot killarna i  4 man i soffan tror jag att det hette! Tjejer är ju bäst! Ska dra mig neråt stallet nu fota Lady och sen bär det av till Trolldal!



Godmorgon Onsdag!

Idag så är det sista dagen i skolan denna vecka! Vet inte riktigt vad som händer idag där men nått iallafall. Efter skolan så ska jag nog inte göra så mycket. Lady får vila för jag ska till trolldal idag igen. KOmmer bli skitkul. Det är typ en fångarna på fortett grej där idag. Haha men ska se på tv nu!



saknar saknar saknar dig! ♥

Gud vilken dag!

Har varit i ett stall hela dagen. Skriver inte vilket av säkerhetskäl.. Men det har varit grymt slitit och kämpat. Blev lite smått kär i en stor hingst! SÖTIS är bara förnamnet! Att bara slippa skolan å där är guld värt om man får göra nått man älskar! Klappade och pysslade lite med världens sötaste små och jag menar små shettisar! Har hunnit med så mycket och fått kunskaoer för livet!

På kvällen så var jag på trolldal på nån clininc sak. Den var bra lärde mig en hel del av att bara titta på. Skulle ju häldre ridit.. Men men. Jag och Emila höll på att garav ihjäl oss.. Det satt en skit rolig gubbe breved oss som gjorde konstiga miner! Haha..

När jag om hem så longerade jag Lady. Det gick bra fick igång henne i galopp och hon skötte sig nästan hela tiden!



 

Praodag!

Japp idag är det praodag. INgen skola! Jag ska ju vara i ett jättestortstall som jag berättade förut. Ska bi superkul. Ska typ bara åka om några minuter med mamma dit. (hon lämnar av mig där) Kommer att bli ett minne som räcker länge tro mig!
Efter praoen så ska jag hem och rida Lady. Har inte bestämmt mig en för vad vi ska göra. Men jag tror att det blir lösgörande i paddocken.

Ha det så bra nu mina bloggreaders ♥



dagens jag!

You will always be there for me ♥

Gud vad duktig Lady har blivit nu känns som om vi bara flyter fram på ridpassen. Idag hade jag dressyr hon skötte sig utmärkt. Igår tränade jag hoppning. Det var en dröm att hoppa henne. Alla j*vla timmar på banan utan att gått ett steg fram eller att hon bara vägrar när man styrde mot ett hinder. Det har lönat sig! Nu hoppar hon istället allt man styr på!
Tänk aldrig att "jag skiter i att rida idag" i längden räcker inte det. Vill du bli duktig måste du stå ut med oväder eller vad det nu en kan vara.

Imorrn är det praodag. Ingen skola! JIPPIE ♥
Jag ska praoa i ett stall hela dagen. Ska vara "stallskötare" och lite annat. Så blir väll att mocka skit hela dagen. HAHA men jag tror nog att det kommer att bli sjukt kul när jag väll kommer dit! Blir ju nästan som att vara hemma fast ett ännu ännu större stall. Lite avis faktisk vill också ha ridhus och allt. Men jag är förväntansfull!

Söndagen blev ett minne för livet. Kommer aldrig glömma en enda sekund av den dagen. Jag finns för er tjejor. Ring mig mitt i natten and i be there ♥



åhh fan vad jag saknar dig! ♥ Bli min helt klart...

Let my love take you higher ♥

hej :D

Idag har jag varit i skolan. På gympan så hade vi fotbollsträning. Jag blev jätteglad för jag tog bollen från en av de bästa i klassen! *stolt*  Vi gjorde en del andra saker men inget kul direkt. Efter skolan så matade jag hästarna och nu sitter jag här. Ska rida på Lady ikväll kanske siskin också! Blir ett dressyrpass.





Godmorgon ♥

Godmorgon på er! Idag så ska jag till skolan. Går bara på onsdag resten av dagarna ledigt! JAAAI! ♥
Vi har Maria idag så vad som helst kan hända. Men bloggar när jag kommer hem om gårdagen! och om dagen såklart!

Bästa låten nånsin ♥: http://www.youtube.com/watch?v=xNWcdQYV21Y&feature=player_detailpage



Solen skiner så här på morgonkvisten!

Haha godmorgon på er. Denna dag kommer att bli grym. Först nu på morgonen så ska jag rida på Lady. Tror stt jag ska hoppa. Etfter det ringer jag Julia och vi åker in till en kompis i stan. Längtar så mycket. Kommer bli en dag att minnas!



underbar kväll ♥

Kvällen har jag spenderat men vänner. Ni är underbara ♥ bästa kvällen på aslänge kan inte ens minnas sist jag heáde det så kul? Vi snackade om allt. Vi måste göra om det massor med gånger! Skrattade sjukt mycket.. Blir att va med dem imorrn också! go you girls!


ridningen igår och idag..

Trolldal/ igår: Det gick väldigt bra hon skötte sig utmärkt. Det var bara lite i början som hon blev lite flängig och så innan vi började.Det var ett markarbetspass och hon och jag grejade det tycker jag. Fast i galoppen ville hon rejsa så fick lite att jobba med. Ridläraren var jättebra. Kommer nog att fortsätta där.

Idag: Så tog jag och mamma en runda i skogen. Lady gick först. Duktig polle. (hon brukade hata att gå först) Kunde galoppera framför och så. Vi träffade på några  hundar i skogen som började skälla och springa emot oss.. Den ena av dem såg faktiskt lite läskig ut den hade en munkorg på sig! Den andra var en goldenvalp skitsöt. Men ägarna fick efter några minuter pli på dem. Och vi red hem.

Har städat skullen så nu är den fri från mögligt hö och halm. Fick även bort mycket överflödigt damm. Lite jobbigt var det men värt mödan.

Imorrn ska jag troligt vis åka och shoppa skolavslutningskläder, Vanliga kläder och bikin men får se om vi kommer iväg?





Godmorgon eller?

Haha godmorgon på er! Vaknade ganska sent idag enligt mig och ska nu dra mig ner till stallet för en ridtur på Lady! Kommer att bli sjukt kul och bra antar jag!
När jag kommer in igen så bloggar jag om passet på trolldal igår. Och passet idag!



om solen tittar framidag så¨kommer det nya bilder garanterat!

SÖÖÖT!

Jag är en belieber och kommer alltid att vara det!







Todeloo

Idag har jag varit i skolan. På syslöjden så var jag riktigt duktig och brände handleden på ett strykjärn. Ajjjjj! Kommer nog att få ett ärr. Jag VILL inte det! Vi hade matteprov och det gick jättebra för mig! Ska bara äta lite och sen går jag ner till stallet och myser.



Godmorgon fredag!

Hej!
Idag så ska jag till skolan. Efter skolan så ska jag ner till stallet fixa Lady och sen åka till Trolldal. Längtar så mycket.. Efter att jag har ridit så ska jag kanske åka ner till  Fg. Men får se om jag hinner.



Imorrn ska jag till...

.. Trolldal och rida i en hoppgrupp med Lady. Går det bra så fortsätter jag med det varje vecka. Alla säger att ridläraren jag ska ha är riktigt bra så det får jag hoppas på!

Red på Lady i spöregnet idag. Hon var superduktigt. Gick i form en stund och galopperade fint, huvudet var inåt. Det finns så mycket jag kan skriva om hur det gick men då blir det en hel sida långt.

Efter att jag har åkt utomlands så startar jag nog min och Ladys första start nånsin! Måste först bara hitta en passade tävling men jag vet att jag ska!



Nån som kan hjälpa till?

Skulle vilja ha hjälp att hitta någon sida där man kan skriva texter på bilder m.m.
För jag har letat och letat i snart en timme och hittade en konstig sida fast fattade inte riktigt vad som menades med den. Laddade ner nån konstig design som var snygg men vill ju ha egna bilder och så..
Om du kan eller fattar vad jag ska göra såå kommentera är du snäll behöver all hjälp jag kan få!

Ska äta lite nu och sen så ska jag ner till stallet. Fixa lite som ni hört men ajja HJÄÄÄÄLP MIG SNÄLLA? ♥



Ska fixa ny header nu..

Kom nästan nyss hem från skolan. Vi hade nationell och jag tror nog att det gick bra! Vi gjorde inte så mycket mer. Efter skolan så åkte jag buss hem och vad flummigt det var i bussen haha! När man kommer hem så har typ lill syrran förstört datorn så då fick man fixa det... Nu så ska jag redigera header och sen fixa lite annat kring bloggen tror jag. Efter det ska jag ner till stallet packa tills imorrn och pyssla med lady. Mocka m.m.



ska be mamma ta lite bilder på mig idag när jag rider dressyr kanske om det funkar laddar upp en video också!

Godmorgon mina läsare

Idag ska jag till skolan och ha nationella prov i engelska. Hoppas det går bra. Efter skolan ska jag nog packa transporten för imorgon ska jag iväg på en sak.  Kommmer att bli jättekul! Ska rida har inte bestämmt mig en vad jag ska hålla på med. Men det blir nog nått åt dressyrhållet.



Dagen!

Varit i skolan vi sjöng lite grann. Jag busade till det. Efter skolan var jag med Emilia och vi bakade en speciell kladdkaka. Haha! ( vi hade inte tillrekligt med socker...)  Men god blev den.
Sen åkte vi till SK och där var det riktigt flummigt! Hängde i ringarna och åkte in i folk. Den kvällen blev till ett minne ♥

När jag kom hem så pluggade jag lite och tittade på tv. Ska lyssna på musik nu så hejdå!



Onsdag 07.25

Idag ska jag till skolan. Nått man måste göra i livet.. Efter skolan så ska jag vara med Emilia. Vi kommer nog att skratta som vanligt men annars är nog schemat tomt. Ponnysarna vilar idag. Så får nog gå ner och fixa lite istället.



Jag älskar att rida!

Det gick jättebra idag. Vi hoppade kombination och tyckte faktiskt att hon grejat. Det var ju lixom nästan fösta gången hon gjorde det. (med första gången menar jag att jag inte vet om hon har gjort det innan hon kom till Sverige och till oss/mig) Hon hoppar riktigt snyggt nu. Red även lite på Siskin. Hon busar lite med lill syrran så jag fick ta över en stund. Så fort jag sätter mig i sadeln så blir hon som en liten raket...

Ska försöka fixa lite grann så att jag kan lägga ut filmklipp här på bloggen. Så ni får se mig rida och se lady hoppa, videobloggar m.m.



Ner till stallet ska jag gå!

Idag har jag varit i skolan. Vi hade nationellaprov i engelska som jag nämt. Tror nog att det gick bra. Man hoppas ju på det bästa.Har haft kul idag. Ska gå ner och mocka i stallet nu. Sen ska jag fixa Lady och rida. Tror nog att jag ska hoppa kombination och lite annat. Klar med matte läxan. JAAI! Men see you later.



Söt kille eller vad?

Godmorgon vilken härlig dag!

Hej!
Idag kommer jag att ha nationellaprov i engelska. Längtar inte. Men jag tror nog att det kommmer att gå bra. Efter skolan så ska jag åka hem och ta det lugnt en stund. Käka nått litet och sen gå jag ner till stallet och fixa lite. Rida runt 5 tiden tror jag.  vet inte riktigt ad det blir för pass på padocken. Denna dag kommer att blii super tro mig!



 

Om jag fick bestämma skulle allt vara annorlunda!

Hej
Red på Lady idag. Grym ponny jag har! Det gick superbra. Fick henne ställd inåt och känner att det är nog snart dags för en tävling. Är så sugen har börjat titta lite och det lutar åt en del tävlingar men det är inget bestämmt ännu. Det har gått riktigt bra de senaste gångerna jag ridit Lady. Formen är här nu det vet jag men vi måste bara slipa lite till!
 Bästa humöret har jag idag. Känner mig otroligt stark och inget jag menar INGET kan sabba det nu!

Släpper snart en riktigt rolig sak här på bloggen. 
 Kan ge er en ledtråd det handlar om mig och Lady.



Baby you light up my world like nobodyelse! ♥

Hej skoldagen är nu förbi sen ett tag. Fått skrattat en hel del och fått lite skäll... Men men det är smällar man får ta ibland! Haha men idag tror jag det inte händer så mycket mer en att jag ska rida på Lady. Ska bli lite mer noga med olika saker i stallet ibland kan jag vara lite slarvig... I WILL DO IT BETTER NEXT TIME!!

Men bloggar mera sen!



Så här gick det med ridturen idag...

.... Red först Siskin och hoppade en liten bana. Det gick suveränt. Hon lyssnade på allt jag sa och hon hoppade på allt jag styrde på. Blev super nöjd med henne.
Sen bytte jag häst och red på Lady. Hoppade också lite med henne. Det gick också superbra! Sen red jag ut med mamma och klättrade lite i skogen. Hon verkligen älskar att klättra! Sen tog vi en galopptur genom skogen och hem. Så nu är man lite trött.
Imorrn ska jag till skolan tror jag. Längtar inte..  Men jag vet inte om jag är tillrekligt frisk då! :/ 




I love you.. ♥

Jag älskar dig Lady. Du är mitt allt. Du och jag mot världen! puss på dig sötnos ♥

Ska snart gå ner till stallet och se vad det finns att erbjuda där nere. Ska rida när mamma kommer. Blir nog att klättra lite i backarna i skogen.
Under natten blev jag lite bättre febern försvann och nu är jag bara snorig! :D
Idag har jag inte gjort mycket. Varit på stan hittade en bikini till utlandsresan men blev lite tveksam så köpte den inte. Suttit framför tvn och göttat mig..
Men måste gå nu!



Sjuk.. ://

Gud vad jag mår dåligt blir nog till att ligga och slappa framför tvn hela kvällen!

Min dag har varit grym. (förutom att jag hostar 24/7) Var på trolldalsjubileumet. Det var superkul. Fast vädret var inte det finaste. Jag var med Agnes där. Vi tittade på alla fina hästar. Vi åkte även häst och vagn. Det var en stor och jättesöt nordsvenks som körde. Skrattade mycket. Kanske ska börja i nån slgs hoppgrupp där med Lady. Hoppas att jag ska det.
När jag kom hem så bastade jag. Känner mig helt matt i kroppen åhh jag vill bli frisk nu!!

Om jag orkar går jag ut till Lady och longerar henne, men bara om jag orkar. Känner att hon måste få röra lite på sig. KAnske ber mamma att göra nått med henne om jag inte orkar.



Min lilla söta Siskin! ♥

Godmorgon eller goddag?

Hostar hostar och hostar är avd jag gör just nu! såååå jobbigt. Ska nog till trolldal idag och gå ponnyridning eller bara ´vara där och titta får se..
Ska rida idag vet inte om jag skagöra det nu eller sen.
Saknar Julia otroligt mycket ♥ kom hem snart min älskade!?



Så sant!



HOHo?

Hej idag har jag varit i skolan. Var faktiskt ganska kul idag. Vi jobbade inte så mycket. Vi sjöng mycket idag och det gillade inte min röst kan jag säga. Gud vad förkyld jag är! kan knappt andas... Ska nog rida en stund och ikväll så ska jag va med kompisarna på fritidsgården tror jag!

image description

Belieber forever! :*

Godmorgon

Hej idag så ska jag till skolan. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men nått blir det iallafall. Efter skolan ska jag rida på Lady. Vet inte riktigt en vad det blir för ett pass. Men jag tippar på att det blir att klättra lite i backarna i skogen elller dressyr. Sen blir det nog  familjen på kvällen.

Igår så red jag på Lady det gick superbra! Dressyr pass och hon lyssnade på hjälperna som hon skulle.



Deep shit

Asså jag är så trött på anonyma kommentarer. Varför ska man lixom inte kunna stå för det man skriver och på köpet kankse såra nån.Jag tar aldrig åt mig av nått elakt. Serri jag gör inte det. Blädrar bara vidare och läser det jag vill läsa. Förstås om det är en snäll kommentar då blir man ju varm i hela kroppen. Men lixom kommentera anonymt vad är meninngen med det? Varför ens lägga några sekunder av sitt liv och med avsikt såra nån. För att en bild blev ful enligt dig eller att man inte tycker samma sak som den som skrev det or what evah? Asså jag blir så jävla lack på detta. Skulle aldrig sjunka så lågt. ALDRIG! Om du vill kommentera anonymt FIND! Men gör det inte här för jag kommer inte att ta åt mig!



Hej

HUr mår ni?
Själv är man hostig har ont i halsen och är förskyld.. Kul fakta med kände bara för att skriva det!

Idag har jag varit i skolan. VI hade lite flumm idag. Hade bild och känner att jag inte kommer nån stans. Vi fick även fila lite på 6-ans avslutnings låt. Jag tror den kommer att bli grym. Just nu är jag med Emilia vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi har tittat på en kille som heter William på youtube. Garvade ihjäl oss han är grym! 

Ikväll ska jag rida. Vet inte riktigt vad det blir för ett pass men jag tror att det blir hoppning.



 

OM jag kunde drömma.. Skulle vi två bli ett ♥

Hej..
Har varit på Sk med kompisarna vi hade lite cola krig och det slutade med att jag låste in mig på toan! ^_^
Hahaha det förökte få ut mig ett bra tag men jag ville inte bli nedsprutad med cola..
Vi hängde lite i ringarna och drog upp varanndra riktigt högt. När jag åkte upp så släppte de och fyfan vilken fart man fick. GRYMT kul var det att släppas ner.

Men hej hej leverpastej ♥



Hemma från skolan!

Idag har jag varit i skolan. Var som vanligt. På ratsen så stekte vi hoppade även lite studsmatta! :P
Matade hästarna nyss. Och nu sitter jag ´vid datorn. Längtar tills på lördag!
Ikväll får hästarna vila och jag ska till Sk träffa kompisarna där!

Är ni sugna på nån liten tävling här på bloggen?



Dagen

Idag har jag varit hemma hela dagen. Löshoppade Lady och Phillander på morgonen. Lady hoppade runt 1 m 1.5 m. Phillander hoppade ungefär 1.10 m. De var hur duktiga som helst! Sen Mockade jag och fixade lite i stallet. Efter det red jag och mamma ut. klättrade lite. Lady tyckte det var riktigt kul man kände hur hon riktigt drog upp mot backarna. Sen mockade jag lite i hagen. Hjälpte mamma och pappa med veden. Efter det åkte jag och pappa in till stan och köpte glass.
När jag kom hem solade jag satt vid datorn och gjorde läxa. Mamma fotade mig och hästarna. Sen löshoppade vi Siskin hon hoppade ungefär 95 cm. Jätteduktig polle! ♥



RSS 2.0